Wat is projectwebsites.nl?

Projectwebsites.nl is dé plek om uw projectwebsites te laten bouwen. Het maakt niet uit in welke fase uw project zich bevindt. Wij zorgen ervoor dat uw project optimaal gepresenteerd wordt. Onze jarenlange vastgoedervaring vertaalt zich terug in een functionele, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website. Ook geven wij advies over hoe u de optimale verbinding aangaat met uw klant. Schuif bij ons aan tafel, dan kijken we samen wat de beste aanpak is voor de fase waarin uw project zich bevindt. Vervolgens bouwen we en lanceren we de website snel voor u! Projectwebsites.nl werkt heel eenvoudig!

Aanvragen

Projectwebsites.nl onderscheidt zich onder andere in tarief, design en gebruiksgemak. Wij zijn snel, passen continu verbeteringen toe en analyseren de eindgebruiker en de wensen van de klant.

  • Snel online met uw nieuwbouwproject
  • Gebruikersvriendelijk design
  • Aanbod in overzichtelijke beheertool
  • Supportafdeling beschikbaar
  • Zeer scherpe tarieven

Uw nieuwbouwproject kan zich in een van de onderstaande drie fasen bevinden; Vooraankondiging, pre-sale of verkoop. In de beginfase van een project spreken we van de vooraankondiging en daarna breiden we de website steeds verder uit. Is uw project al voorbij deze fase, dan kunt u ook instappen in de pre-sale-, of verkoopfase. De verschillen en met name het voordeel per fase leggen we hieronder uit.

Vooraankondiging

In de vooraankondigingsfase laat u mensen kennismaken met uw nieuwbouwproject. Er ligt een goed voorlopig ontwerp. De exacte woningtypes, prijzen en afwerking zijn nog niet bekend. Dit is een goed moment om belangstellenden al aan u te binden. Dat doet u door de interesse te wekken en woonwensen te inventariseren. Heel waardevol voor het vervolg!

Pre-sale

Er ligt een artist impression en de woningtypes, verkaveling en het prijsniveau zijn bekend. Dit wilt u natuurlijk delen. Tijdens deze presalefase maakt u de verleiding nog groter én toetst u de markt. Hoeveel belangstellenden zijn er? Wat zijn hun woonwensen? Deze input geeft u de kans om – voor de verkoop – het product verder af te stemmen op de behoefte uit de markt. Kortom, de presalefase is de ideale warming-up vóór de start van de verkoop. Voor u én uw kopers.

Verkoopfase

Op dit moment heeft u alle informatie beschikbaar. U weet precies wat voor woningen u gaat bouwen en de prijzen liggen vast. Belangstellenden kunnen zich nu gaan inschrijven op één of meerdere bouwnummers. Gefeliciteerd, uw project is in verkoop!

Bekijk de live demo

Uw eigen projectwebsite snel online!
Het kan al vanaf € 1.990,-

Welke projectwebsite past bij uw nieuwbouwproject en wat zijn de kosten om deze te laten bouwen?

Bekijk de tarieven

Projectwebsite aanvragen?

Enthousiast geworden? Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvragen